Materijali
Pamuk

Pamuk

Najpopularniji prirodni materijal u industriji odjeće. Pamuk karakteriziraju svojstva poput mekoće, fleksibilnosti, čvrstoće, dobre upojnosti i prozračnosti. Ugodna je na dodir i podnosi više temperature. Često se koristi u kombinaciji sa sintetičkim materijalima ili elastinom.


Pogledajte proizvode

GOTS organski pamuk

GOTS organski pamuk

Pamuk porijeklom iz ekološki kontrolirane poljoprivrede i dalje prerađen pod strogom kontrolom svih proizvodnih procesa.

Najveći proizvođači su Turska, Indija, SAD i Kina.

Možete biti sigurni da su proizvodi označeni GOTS logom proizvedeni s društvenom i ekološkom odgovornošću.


Pogledajte proizvode

SUPIMA® pamuk

SUPIMA® pamuk

Brend koji predstavlja najkvalitetniji pamuk 1% svjetske proizvodnje. Ovo je vrsta Pima pamuka koja se uzgaja u SAD-u s više od stoljeća povijesti. Njegova jedinstvena duga vlakna dvostruko su deblja od običnog pamuka. Sprječavaju čupanje, lomljenje i trganje, zahvaljujući čemu su proizvodi od njih nevjerojatno mekani, otporni na nakupljanje i dugo zadržavaju svoj oblik.


Pogledajte proizvode

merino vuna

merino vuna

Takozvano aktivno vlakno, koje regulira promjene tjelesne temperature, može apsorbirati veliku količinu vlage, a s njom i mirisne molekule znoja.

Spada u najprozračnija prirodna vlakna. Prirodna elastičnost pomaže u održavanju stabilnosti dimenzija, čineći materijal lakim za održavanje.


Pogledajte proizvode

Prethodno ispreden pamuk

Prethodno ispreden pamuk

Tijekom proizvodnog procesa pamučnih proizvoda smanjuje se prostor između pojedinačnih vlakana i time se eliminira rizik od skupljanja tekstila tijekom ciklusa pranja i sušenja. Ovaj postupak omogućuje pranje konačnog proizvoda na visokim temperaturama, čime se uklanja sva prljavština i bakterije.


Pogledajte proizvode

Mercerizirani pamuk

Mercerizirani pamuk

Proces mercerizacije odvija se uranjanjem pamučne pređe u kupku u kojoj se mijenja presjek i ravnaju neravna vlakna. Presjek vlakna tako dobiva gotovo savršen oblik. Konačni materijal postaje glatkiji, sjajniji i mekši na dodir. Mercerizacijom se postiže veća čvrstoća i bolja postojanost boje materijala.


Pogledajte proizvode

Tretman silikonom

Tretman silikonom

Tretman tkanine u silikonskoj kupki za poboljšanje njezinih svojstava, sličan omekšivaču, ali s trajnijim učinkom. Ovako tretiran proizvod mekan je na dodir, otporan na prljavštinu, manje se prlja i otisak na njega puno bolje prianja.


Pogledajte proizvode

Ispuna pletiva - nečešljana

Ispuna pletiva - nečešljana

Teško pletivo s karakterističnim stupovima u obliku stabla na prednjoj strani i mašnama na naličju. Pletenje se dovršava koncem za punjenje, koji se vodi duž krive strane pletiva. Dodana nit povećava čvrstoću, upojnost i volumen pletiva.


Pogledajte proizvode

Punjenje pletivo - češljano

Punjenje pletivo - češljano

Nosivo pletivo s karakterističnim stupovima u obliku stabla na licu i češljanom mekom površinom na naličju. Naličje materijala, dopunjeno navojem za ispunu, olabavljuje se mehaničkom obradom. Ovako obrađena površina ima veći volumen i toplija svojstva.


Pogledajte proizvode

Bambusovo vlakno

Bambusovo vlakno

Vlakna izrađena od bambusa na bazi regenerirane celuloze. Ima termoregulirajuća, antibakterijska, antifungalna i antistatička svojstva. Jači je s 3x većom upojnošću od pamuka, otporan je na često pranje i dugotrajno zadržava svoja svojstva. Ne preporučamo korištenje omekšivača kako se ne bi smanjila sposobnost upijanja materijala.


Pogledajte proizvode

Frotir

Frotir

Tkanina s petljama koju čine jake petlje s obje strane materijala. To je trodimenzionalna tkanina s vrlo mekim dodirom i izvrsnim svojstvima upijanja. Uglavnom se koristi za izradu ručnika i ručnika za kupanje sa sastavom materijala od 100% pamuka ili mješavine bambusovih vlakana i pamuka.


Pogledajte proizvode

Runo

Runo

Nosivo pletivo koje karakterizira gusto češljana meka površina s obje strane materijala. Ima izvrsna toplinska izolacijska svojstva, dug vijek trajanja i lako se održava. Često se liječi tretmanom protiv pilinga. Proizvodi su prikladni za vezenje i lasersko graviranje.


Pogledajte proizvode

Tretman protiv pilinga

Tretman protiv pilinga

Stabilizirajući tretman za smanjenje pilinga materijala.


Pogledajte proizvode

Mekana školjka

Mekana školjka

Softshell je laminirana tkanina za modernu, sportsku odjeću i odjeću za aktivnosti na otvorenom. Dijeli se na membranski i nemembranski. Odjeća od ovih materijala je lagana, topla, fleksibilna i visoke mehaničke otpornosti. Softshell s membranom tada može biti vodootporan i prozračan u isto vrijeme.


Pogledajte proizvode

Jednostruki dres

Jednostruki dres

Fino nosivo pletivo s karakterističnim stupićima u obliku stabla na prednjoj strani i mašnama na naličju. Tkanje karakteriziraju elastičnost, mekoća i lako kidanje. Pređa kojom se obrađuje pletivo utječe na konačnu kvalitetu robe.


Pogledajte proizvode

Keper

Keper

Uvez karakteriziraju dijagonalne linije koje se redovito ponavljaju. Formira se izmjeničnim sustavom niti osnove i kukičanja. Tkanina je vrlo čvrsta, otporna na trganje i laka za održavanje. Najčešća upotreba keper tkanja je u traperu ili radnoj odjeći. Materijal je također popularan za proizvodnju kapa, glatkih i poliranih. Površinska obrada brušenja kepera omekšava površinu i daje joj mat izgled.


Pogledajte proizvode

Platneni uvez

Platneni uvez

Snažan, redovito ponavljajući uvez, koji se odlikuje istim izgledom i naličja i naličja. Svojim jednostavnim i gustim rasporedom stvara ravnu, glatku površinu pogodnu za tisak i vezenje. Tkanine su izrađene od visokokvalitetnog češljanog pamuka ili poliestera.


Pogledajte proizvode

Uvrijeđenost

Uvrijeđenost

Izdržljivo pletivo s uzorkom i plastičnim geometrijskim uzorkom sa strane. Na naličju je dopunjena podstavljenim koncem. Ova vrsta pletiva popularna je u proizvodnji polo majica i odjeće prikladne za sport i fizičke aktivnosti. Proizvodi od njega su prozračni i laki za održavanje.


Pogledajte proizvode

Interlock pike

Tkanje nosivog interlok pletiva s uzorkom gdje se dva puna reda interloka izmjenjuju s jednoličnim redom podloge. Jedna strana pletiva ima izdužene šavove s keperom, a druga strana je glatka.


Pogledajte proizvode

Dvostruko lice

Dvostruka pletena tkanina, koja se naziva i dvostruka. Uvez ima gusto naizmjenične stupce naličja i naličja na naličju i naličju. U slobodnom stanju moguće je vidjeti samo oči lica, u rastegnutom stanju vide se i stražnje oči. Ovo pletivo izgleda identično s naličja kao i s prednje strane, au poprečnom smjeru materijal pokazuje visoku elastičnost.


Pogledajte proizvode

Elastan

To je vrlo fino, snažno, savitljivo poliuretansko vlakno. Osnovna značajka je visoka fleksibilnost. Elastan se može rastegnuti tri do sedam puta u odnosu na izvornu duljinu bez pucanja. Uvijek se koristi u kombinaciji s drugim materijalima, osigurava stabilnost oblika, povećava fleksibilnost i smanjuje skupljanje konačnog proizvoda. Elastan je osjetljiv na visoke temperature.


Pogledajte proizvode

Puplin

Najčešće korištena vrsta materijala za izradu košulja. Izuzetno je mekan, ugodan na dodir, a opet dovoljno čvrst. Proizvodi se klasičnim platnenim tkanjem koje ima veći broj osnova od niti za heklanje.


Pogledajte proizvode

Poliester

Sintetičko vlakno proizvedeno modificiranjem ulaznog materijala. Vrlo je čvrst, pa je moguće stvoriti jako ili vrlo fino vlakno (mikropoliester). Materijal je izdržljiv, brzo se suši, jednostavan za održavanje. Pogodan je za sport i fizičke aktivnosti. Kemijski i mehanički procesi.


Pogledajte proizvode

Viskoza

Vlakna izrađena na bazi regenerirane celuloze. Osnovna sirovina je pulpa dobivena od drva ili pamuka. Materijal je prozračan s visoko upijajućim svojstvima. U usporedbi s pamukom, glatki je, sjajniji i mekši.


Pogledajte proizvode
  Najnovije recenzije kupaca

Majice koje sam naručio jako su dobre kvalitete, baš onako kako sam mislio da trebaju biti.
Robert K., 20.05.2024
Hvala na brzoj obradi i isporuci. Boja majica odgovara fotografijama. Hvala puno. Svakako ću se vratiti u vašu e-trgovinu i preporučiti je.
Gabriela L., 19.05.2024
Veliko zadovoljstvo, brza dostava, hvala puno
Provjereni kupac, 18.05.2024
Visoka kvaliteta, točni podaci i boje, ispravnost.
Лилия, 17.05.2024
Pokaži sve
Mogućnosti dostave
 • šaljemo paket iz našeg skladišta u srijedu 22.05.2024
 • paket se zatim dostavlja unutar 2-10 radna dana
 • Kurir DPD - Najčešće 2,99€
 • Kurir Hrvatska pošta - Najčešće 2,99€
 • Kurir Overseas - Najčešće 2,99€
 • besplatna dostava od 99€
Načini plačanja
 • plaćanje pouzećem
 • kartično plaćanje VISA, MasterCard
 • prijenos na račun
 • PayPal
 • Google Pay
 • Apple Pay

Kvalitetna odjeća bez tiska

Pitanja?